Складові:
1. Гарбуз (або гарбузове банкове пюре дитяче - 2 шт.)
2. Борошно - 150 гр.
3. Яйця - 2 шт.
4. Цукор - 100 гр.
5. Рослинна олія (можете і вершкове або маргарин, на ваш розсуд) - 150 гр.
6. Розпушувач або сода - 2 ч.л.
7. Чи можете додати на ваш смак горіхи, родзинки, корицю.
8. Сіль - 1 ч.л.
Спосіб приготування
1. Якщо ви вирішили робити з самою гарбуза, а не з дитячого гарбузового пюре, то потрібно зробити з гарбуза пюре. Ріжемо гарбуз на шматочки і подрібнюємо на блендері.
2. У цей пюре додаємо цукор і масло, далі додаємо борошно, обов'язково все перемішуємо.
3. Продовжуючи заважати додаємо в масу яйця, розпушувач, сіль і тепер потрібно акуратно перемішати ложкою, АЛЕ НІ В ЯКОМУ РАЗІ НЕ збивати.
4. Далі додаємо на ваш смак родзинки, або горіхи, або корицю, або можете додати всі разом)))
5. Далі готове тісто викладаємо в формочки.
6. Випікаємо в духовці 180 градусів приблизно 1 годину і 10 хвилин.
7. Потім після приготування дістаємо готові кексики і приємного вам апетиту!